Bayilik Franchise Forumu Ana Sayfa teknolog
Forum Anasayfası Forum Anasayfası » Girişimcilik & Pazarlama » İş Fikirleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - ne iş  yapabilirim??
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ne iş yapabilirim??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yanel Açılır Kutu Gör
Genç Girişimci
Genç Girişimci

Durum: Offline
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Tekekkür (0) Tekekkür(0)   Alıntı yanel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ne iş yapabilirim??
    Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2009 Saat 19:22
arkadaşlar adanada  ne iş  yapabilirim   fazla  sermayem yok tekim    kendi işimi  kurmakistiyorum  ne  öneryorsunuz  sadce 1-3000 tl  var  şimdiden  saolun
abdurrahim
Yukarı Dön
Sponsor Linkler

Yukarı Dön
goldmanx11 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Girişimci
Kıdemli Girişimci
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Tekekkür (0) Tekekkür(0)   Alıntı goldmanx11 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2009 Saat 21:28
Firmamız gıda sektöründe çalışmakta olup gıda piyasasını yakından takip eden yenilikçi ve profesyonelce çalışacak ithal ürünlerimizin tanıtım ve satışını yapacak kişi ve kişilere bayilikler vermekteyiz.

Düzenleyen goldmanx11 - 05-Mayıs-2009 Saat 21:24
Yukarı Dön
oguzdabbe Açılır Kutu Gör
Girişimci
Girişimci

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Tekekkür (0) Tekekkür(0)   Alıntı oguzdabbe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2009 Saat 09:30
''Tırnak Bar ve çiçek süsleme ile farklı bir girişim

Avrupa ve Amerika’da çok yaygın olan bu işletmeler, Türkiye’de fazla kişinin varlığından haberdar olmadığı, potansiyeli yüksek, yeni bir iş fırsatı sunuyor.

Bu iş için ihtiyacınız olan “Nailprinter” adı verilen bir çeşit boyama makinası. Amerika’da yayınlanan Nails Dergisinin 2003 yılı sektör araştırma sonuçlarına göre; ABD’de 16-60 yaş grubundaki her 7 kadından 3’ü, Avrupa ülkelerinde işe her 8 kadından 2’si modelasyonlu tırnak kullanıyor. Bu da işin potansiyelinin neden yüksek olduğunu ortaya koyuyor.

Tırnak süsleme akımı Avrupa’da ortaya çıktığındaö bu işlem saatlerce sürüyordu fakat bu ürün ile birlikte saniyelere inmiş durumda. Dijital fotograf makinasıyla çekilmiş, internetten indirilmiş şekil, desen, fotograflar tırnak üzerine işlenebiliyor.

Bu işi yapmak isteyenlerin yeni bir işletme açması da gerekmiyor. Hali hazırda kuaforü, güzellik salonu veya benzer iş kollarında faaliyet gösteren bir işletmesi bulunan girişimciler, bu işi de aynı işletmede yürütebilir.

Tek tırnak 3 YTL, 10 parmak 20YTL. Şu anda tek tırnak için istenilen fiyat üç YTL civarında. Tırnak başına gider ise sarf malzemeleri ile birlikte 0,65 - 0,70 YTL arasında. Tabi harcanan elektriği de maliyetin içine eklemek gerekiyor. Öte yandan 1500'e yakın hazır desen de makinenin belleğinde mevcut.

Tırnak süsleme makinalarını işletmenize set halinde dahil edeceksiniz. Bir de bilgisayara ihtiyacınız var. bunun yanında ürünü temin ettiğinizde, desen ve resimlerin basılmasını sağlayan yazıcı kartuş, 2 adet özel solisyon yağı, 250 adet şeffaf tırnak kenar bandı, 1 adet desen kataloğu ve gerekli yazılım size veriliyor.

Bu ürünün kullanım alanı oldukça geniş. Özellikle kuaför-güzellik salonları, takı mağazaları, solarium merkezleri, büyük alışveriş merkezleri, üniversite kampusleri, turistik bölgeler, ve insan trafiğinin yoğun olduğu eğlence mekanları önerilen yerler. Bu ürünü kiralayarak ta gelir elde edebilirsiniz. Ürünün kendine ait bir sayacı mevcut. İstediğiniz kişiye cihazı bırakp günler sonra bile uğrasanız, kaç adet basılmış, ne zaman basılmış bütün bu bilgilere kolayca sahip olabilirsiniz. Bu dökümanlar üzerinde oynama kesinlikle yapılamaz çünkü kurucu şifresi gerekiyor.
İletişim:
www.erpa-pazarlama.tr.gg
e-mail :er-pa.pazarlama.@hotmail.com
0538 3691013
Yukarı Dön
eren3 Açılır Kutu Gör
Genç Girişimci
Genç Girişimci
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Tekekkür (0) Tekekkür(0)   Alıntı eren3 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2009 Saat 17:09
Gutto markasının Van bölge bayisiyiz.Sağlık bakanlığı onaylı cilt bakım ürünlerimizin satış ve pazarlanmasında görev alacak kişiler arıyoruz.En çok talep gören ürünümüz karınca yumurtası yağı kremidir.Ürün başına 9TL veya daha fazla karla satış yapmak istiyorsanız bize eren3@ceteknoloji.com adresinden mail göndererek ulaşabilirsiniz.
eren3
Yukarı Dön
çok zor Açılır Kutu Gör
Girişimci
Girişimci
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Tekekkür (0) Tekekkür(0)   Alıntı çok zor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 18:48
adam ne sormus millet ne cevap vermiş. dostum, bu ulkede iş yapmak artık çok zor. bak şurya "ne iş yaparım" diye yazdın; adamlar onun ustunden bile iş yapmaya çalışıyorlar!
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Girişimci
Girişimci
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Tekekkür (0) Tekekkür(0)   Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2009 Saat 16:15
slm ben veysel bir klimacı yım  B tipi ehliyetim var 23yaşındayım bekarım adanada oturuyorum  ve iş bulamıyorum  yurt dışına 5 kez çıktım fakat heran gi birikimim olmadı eyer  iş vermek isterseniz memnun olurum 05435431757e.mail:   sahip-01@hotmail.com  şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konuyu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.
online olanlar