dotHaberler Anasayfa dotHaber Ara dotFoto Galeriler dotVideolar dotAnketler dotSitene Ekle dotiskuruyorum Ana Sayfa

HABER ARA


Gelişmiş Arama





Mobil iş fikirleri ve uygulama yarışması sonuçlandı

Türkiye'nin en iyi mobil iş fikirleri belli oldu.

Kategori  Kategori : İş Fikirleri
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 2096
Tarih  Tarih : 30 Aralık 2011, 09:25
Etiket  Etiketler : Hazineler ve Tuzaklar, mobil iş fikri, Adımsayar,

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Qualcomm’un düzenlediği ve toplamda 50.000 TL nakit para ödülü verilen “Mobil İş Fikri ve Uygulama Yarışması” sonuçlandı.

Mobil platforma ilgi duyan öğrenciler, bağımsız uygulama geliştiriciler ve şirketlerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada, 16 yarışmacı yarattıkları uygulamaları 21 Aralık'ta jüriye sunmuştu.

En iyi uygulama ve iş fikirlerinin değerlendirildiği yarışmada 30.000 TL’lik birincilik ödülünü “Treasures and Traps” (Hazineler ve Tuzaklar) isimli mobil iş fikriyle Yener Duran kazandı.

İçinde yer alacak ticari, kültürel ve turistik kurumların düzenleyeceği organizasyonlarla birlikte sosyal bir platform özelliğine sahip olan Treasures and Traps, lokasyon bazlı özelliğini zenginleştirilmiş gerçeklik teknolojisi ile harmanlayarak kullanıcılara yeni ve eğlenceli bir oyun deneyimi kazandırmayı hedefliyor.

İnsanların gün boyunca attıkları adım sayısını ölçerek bu veriyi Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmalarına olanak tanıyan "Adımsayar" isimli uygulama ise ikinci oldu.

Yarışmada ayrıca zenginleştirilmiş gerçeklik, mobil eğlence, mobil araçlar, sosyal medya, mobil sağlık, lokasyon tabanlı uygulamalar ve bilgi servisleri olmak üzere farklı kategorilerde özel ödüller verildi.
Kaynak:http://yahoyt.com



 


teknolog

İş Fikirleri

En Çok Okunan Haberler

ANKET

En İyi İskender Franchise Markası ?






Tüm Anketler

2008-2010 @ iskuruyorum.com
RSS Kaynak | Yazar Girisi

Online
Ekonomi ve İş Dünyası

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi