dotHaberler Anasayfa dotHaber Ara dotFoto Galeriler dotVideolar dotAnketler dotSitene Ekle dotiskuruyorum Ana Sayfa

HABER ARA


Gelişmiş Arama





BIG CHEFS Franchise 2012

Franchise bedeli 100 bin dolar.

Kategori  Kategori : İş Dünyası
Yorumlar  Yorum Sayısı : 1
Okunma  Okunma : 1842
Tarih  Tarih : 05 Şubat 2012, 22:24
Etiket  Etiketler : Big Chefs, Big Chefs franchise, Big Chefs bayilik,

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Big Chefs restoran zinciri 2007 yılında Ankara’da, Gamze Cizreli tarafından kuruldu. 2009’da YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan'ın ortak olmasıyla hızlı bir büyüme sürecine girdi ve şube sayısını 12’ye çıkardı. Bu şubelerin altısı franchise, altısı şirket tarafından işletiliyor. Halen İstanbul’da altı, Ankara ve Mersin’de üç, Gaziantep ve Antalya’da da birer Big Chefs restoranı hizmet veriyor. Dekorasyon çalışmaları devam eden Kemerburgaz Göktürk şubesi ise açılmak üzere. Big Chefs, bu yıl franchising sistemiyle İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Diyarbakır ve Eskişehir’de şubeler açacak. Bu illerin yanı sıra potansiyel olan başka illerden gelecek teklifleri de değerlendirecek. 
Big Chefs’in ortaklarından Saruhan Tan, “Yurtiçinde yeni restoranlar açarak şube sayımızı artıracağız. Bunun yanı sıra yurtdışında da restoranlar açacağız.
İlk yurtdışı şubemizi de bu yıl açmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda ilk adımı attık bile. New York’ta uygun yer araştırıyoruz. Kısa bir süre içinde orada da Big Chefs açılmış olacak. Daha sonra ABD’de şube sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Yurtdışı hedeflerimiz sadece bununla sınırlı değil. Bakü ve Moskova'da da şubeler açmayı hedefliyoruz” diyor. 
Bir Big Chefs restoranının kapısını müşteriye açacak şekilde hazır hale getirilmesi için gereken yatırım tutarı, metrekare başına bin 200 dolar olarak belirlenmiş. Franchise giriş bedeli ise 100 bin dolar. Restoran büyüklüğü 350 ile bin metrekare arasında değişiyor. 
Big Chefs restoranlarında müşterilere sunulan birçok ürün Big Chefs için özel olarak üretiliyor. Örneğin Kavaklıdere tarafından sadece Big Chefs restoranlarında satılan özel şaraplar üretiliyor. Nar ekşisi Hatay’dan, Zeytinyağı ise Ayvalık’taki butik üreticiler tarafından hazırlanıyor. Restoranlardaki et ürünleri ise Trakya Bölgesi’ndeki üreticilerden temin ediliyor. Söz konusu ürünler müşteriler tarafından çok beğenilince zeytinyağı, nar ekşisi ve şarapları satmaya restoran içinde ayrıca satılmaya başlanmış. 
Telefon: 0212 352 75 47
E-posta: info@bigchefs.com.tr 
Web: http://bigchefs.com.tr

 

Kaynak: Para Degisi /Patronlardünyası

İlgili Haber: Big Chefs Franchise




 


Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

Remziye buyukayman [ 10 Nisan 2012, 14:42 ]
Guzel tatları daha fazla insana ulaştırmanız dileğiyle. Basarılarının devamını diliyor ve kutluyorum sizi

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

teknolog

İş Dünyası

En Çok Okunan Haberler

ANKET

En İyi İskender Franchise Markası ?






Tüm Anketler

2008-2010 @ iskuruyorum.com
RSS Kaynak | Yazar Girisi

Online
Ekonomi ve İş Dünyası

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi