Isim: Melih ÖZALP İstenen Sermaye: 200.000 Teklif edilen ortaklik yuzdesi: %50
İş Fikri Detayı: - Hastanelerde genelde ameliyahanelerde kullanılan cerrahi alet onarım,bakım ve satış.
AMAÇ: Türkiye'de büyük bir eksik olan cerrahi alet satış pazarlama ve destek(tamir ve bakım).Amacımız hastanelerde zarar görmüş, hastene bünyesinde tamiri mümkün olmayan aletlerin tamirini yapmak.Yeni açılacak yada aktif durumdaki hastanelere bun cerrahi aletleri pazarlamak.
Onarım yapabileceğim 60-70 m2 bir atölye kurmak(yer satın alınacak).Onarım ekipmanları.Cerrahi alet satışı yapabilmemiz için a cerrahi alet temin etmek.Reklam ve tanıtım yapmak.
bu işden anlamam ama çaglayan flornce nigtgale hastanesine yakın asma katlı 120metre kare bi işyerim var işinde ne kadar beceriklisin bilemem ama ilgilenirsen ve işe bu şekilde benimle o dan başlamak istersen mail at denemeye deger eger iş tutmaya başlarsa birçok iş destekleyen kurum var ..cvp bekliyorum sizden